Chaletpark Alles Wisselt

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet. Laat de mannen van Alles Wisselt maar schuiven… zij hebben een fijne neus voor recreatie op hoog niveau. Hebben zij al een prachtig chaletpark in Burgh-Haamstede, nu starten ze ook een nieuw en aantrekkelijk project in Ellemeet. Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet pakt uit met een prachtig Likon model, type Zwaluw en type Kievit. Overduidelijk geïnspireerd op, hoe kan het hier ook anders, een Zeeuws boerderijtje.
Compleet met rood pannendak, boerenluiken en “gepotdekseld achterdeel”. Als je daar niet voor valt weten wij het ook niet meer. Ellemeet is een klein, pittoresk Zeeuws dorpje op Schouwen-Duiveland. Op loopafstand (!) van het strand en buiten de hectiek van het veel bekendere Renesse. Heerlijk rustig gelegen en daarmee ook volop ruimte op het strand dus…

Dit Chaletpark bestaat uit 97 mooi gerenoveerde huurkavels, in oppervlakte variërend tussen de 110 en 316 vierkante meter, het park heeft een prachtige nieuwe entree met receptie en vergeet daar niet even naar de schitterende wandschildering te gaan kijken als u toch in de buurt bent.

Het park is het gehele jaar geopend en honden zijn toegestaan. Wat had u nog meer gewenst? Chaletpark Alles Wisselt heeft hier een prima infrastructuur voor handen: gas, water, elektra, riolering en CAI (kabel tv).

Model Hoeve Zwaluw heeft een verspringende gevel en is daarmee wat groter dan de Kievit. Beiden worden compleet gestoffeerd opgeleverd met bedden, kasten, luxe keuken, een prachtige tuin met smeedijzeren hekwerk en een mooie beukenhaag rondom. De Zwaluw is zelfs voorzien van een combimagnetron, verhoogd plafond en centrale verwarming. De beide hoeve's worden op Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet sleutelklaar opgeleverd. De prijzen zijn dus "turn-key".

Kom vrijblijvend eens sfeer proeven of maak een afspraak om de mogelijkheden voor deze mobiele bungalow als uw toekomstig 2e huis te bespreken. Chaletpark Burgh-Haamstede; Gelegen op het mooiste plekje van Nederland, tussen de bossen en het strand, ligt het chaletpark. Alles Wisselt. Hier worden de meeste zonuren gemeten, dit is recreëren “pur sang”!

Dit chaletpark bestaat uit 22 royale kavels in een sfeervolle ambiance. Smeedijzeren hekwerken, mooie aangelegde tuinen en vooral veel genieten. Het gezegde “goede wijn behoeft geen krans” is hier dan ook zeker van toepassing. Dit park is het gehele jaar geopend en honden zijn toegestaan

Onderstaand het huidige aanbod op Chaletpark Alles Wisselt Burgh-Haamstede. Kom vrijblijvend eens sfeer proeven of maak een afspraak om de mogelijkheden voor deze mobiele bungalow als uw toekomstige 2e huis te bespreken.

Chaletpark Alles Wisselt Burgh-Haamstede,

 


  • : Chaletpark Alles Wisselt
  • : Campings
  • : Hogeweg 65
  • : 4328 PB
  • : Burgh Haamstede
  • : 0111-658150
  • : 0111-658151
  • : http://www.alleswisselt.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Chaletpark Alles Wisselt

Er zijn nog geen reviews van Chaletpark Alles Wisselt.