Vakantiecentrum De Donkershoeve

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Een combinatie van de romantiek van het kamperen en de luxe en comfort van een bungalow. De 5 persoons bungalow is ruim, licht en huiselijk.

Een uniek vakantiecentrum midden in de natuur van het Dommeldal van Sint-Oedenrode dat deel uitmaakt van Zorgokee, een regionale instelling voor opvang en begeleiding van kinderen met autisme en ADHD. Daarbij is het bijzondere aan De Donkershoeve dat er veel aandacht besteed is aan bezoekers met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking.
Brede, verharde en goed verlichte paden slingeren over het prachtige 4 hectare grote terrein met speelvoorzieningen voor de kinderen, inheemse beplanting en een fraaie visvijver. Desgewenst kan er gebruik worden gemaakt van de ondersteunende diensten van professionele begeleiders voor bijzondere kinderen die bij ons hun vakantie doorbrengen. Zie hiervoor www.zorgokee.nl, Daarom kan op De Donkershoeve iedereen genieten van een zorgeloos vakantieverblijf en de uitdagingen en mogelijkheden die natuur en de omgeving bieden.

Aanpassingen; Enkele van de groepsaccommodaties en de minicamping zijn desgewenst te voorzien van bijzondere aanpassingen zoals hoog/laagbedden, tilliften, douchestoelen en douchebrancards. Hierdoor kunnen ook bezoekers met een fysieke beperking bij ons genieten van een onbezorgde vakantie. Ook voor kinderen met autisme en ADHD is de locatie en omgeving uitermate geschikt en zijn er als u dat wil aangepaste programma’s en begeleiding beschikbaar op basis van een PGB.

De Donkershoeve is een particulier initiatief van Luc en Maria Groenland. Dit initiatief wordt ondersteund door stichting "De Donkershoeve".Een steunstichting voor vakantievoorzieningen voor mensen met een beperking.

De Donkershoeve ligt op ongeveer een kwartiertje wandelen van het centrum van Sint-Oedenrode. U vindt hier terrasjes, restaurants, winkeltjes en supermarkten. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. Deze zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV. Enkele jaren geleden werd St-Oedenrode uitverkozen tot groenste gemeente van Europa. Op het achterste gedeelte van het terrein van De Donkershoeve heeft het lokale Sint-Joris Gilde zijn thuisbasis. Bij mooi weer kun je op woensdagavond kijken hoe ze met kruisbogen op een hoge paal schieten.

Uitstapjes in Sint-Oedenrode. Erg populair is de huifkartocht. De huifkarren van Frans Bekkers zijn geschikt gemaakt voor rolstoelen. U maakt een prachtige tocht door Sint-Oedenrode, en wat is er leuker om tijdens de tocht op een rustig plekje te picknicken. Voor informatie, reserveringen en suggesties, Frans Bekkers 0413-474337

 


  • : Vakantiecentrum De Donkershoeve
  • : Campings
  • : Ollandseweg 119
  • : 5491 XA
  • : Sint Oedenrode
  • : 0413-473034
  • : 0413-490165
  • : http://www.donkershoeve.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Vakantiecentrum De Donkershoeve

Er zijn nog geen reviews van Vakantiecentrum De Donkershoeve.