Vakantiepark Herperduin

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Ons vakantiepark met twee bungalowparken, Herperduin en De Bosrand, camping en groepsaccommodatie ligt in een natuurgebied van ca. 400 ha. met bossen, vennen en zandverstuivingen.

Vakantiepark Herperduin is niet alleen prachtig gelegen midden in de natuur, maar wij bieden u ook talloze voorzieningen die een familiepark compleet maken. Er is een prachtig overkapt zwembad (geopend vanaf 1 april tot einde herfstvakantie) met apart kinderbad en een grote zonneweide, een minigolfbaan, tennisbaan, 3 speelterreinen met leuke speeltoestellen, een basketbalnet en een tafeltennistafel.

RUST & UITGAANSMOGELIJKHEDEN: Op het vakantiepark hebben we bewust gekozen voor de rust en zult u tevergeefs zoeken naar speelautomaten en een discotheek. Toch zijn er binnen een straal van 15 km fantastische uitgaansmogelijkheden voor de grotere jeugd en volwassenen.

Volop wandelen en fietsen in de directe omgeving (VVV’s fietsroutenetwerk) Vissen op diverse plaatsen in Herpen (Hertogswetering) of aan de Maas Squashhal in Schaijk, tennishal in Berghem, Subtropisch zwembad in Oss en Grave Natuurbezoekerscentrum Slabroek in natuurgebied ‘De Maashorst’ tussen Schaijk en Nistelrode, Oude monumentale vestingstadjes Ravenstein, Heusden, Megen en Grave Oss en Uden: moderne stadjes met veel winkels, terrasjes en weekmarkten Museum voor Religieuze Kunst in Uden, Afrika Museum en Heilig Land Stichting in Nijmegen, Noordbrabants Museum en St. Jan-Kathedraal in Den Bosch, Efteling in Kaatsheuvel, Kasteeltuinen in Arcen, Recreatie/safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Liberty Park, nationaal oorlogs- en Verzetsmuseum in Overloon, Zeilen/surfen/jachthaven: de Maas bij Ravenstein, De Gouden Ham bij Megen en Kraayenbergse Plassen bij Cuyk

Al jaren heeft Vakantiepark Herperduin in de zomermaanden een enthousiast recreatieteam. Dit jaar zal dit recreatieteam natuurlijk ook niet ontbreken.

 


  • : Vakantiepark Herperduin
  • : Bungalowparken
  • : Schaijkseweg 12
  • : 5373 KL
  • : Herpen
  • : 0486-411383
  • : 0486-416171
  • : http://www.herperduin.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Vakantiepark Herperduin

Er zijn nog geen reviews van Vakantiepark Herperduin.