De Pier Recreatie

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

De Pier recreatie ligt tegen een eeuwenoude zandverstuiving "de Bedafse Bergen", aan de noordzijde van het uitgestrekte natuurgebied "de Maashorst".

Fietsen, wandelen of een huifkartocht maken, u ontdekt 'n uniek stukje Brabant waar de rustzoeker zich thuis voelt maar waar ook de gezelligheid hoogtij viert. U vindt hier nog de spreekwoordelijke Brabantse gemoedelijkheid. Aan de voet van "de Bedafse Bergen" liggen een aantal comfortabele vakantieboerderijtjes in Brabantse stijl. Compleet comfort in een gezellige behuizing!

De 4-persoons bungalow-types zijn bungalows met een exclusieve woonruimte. Op het moment zijn er twee van deze modellen beschikbaar. Voor de langere termijnen, voor gasten die meer willen dan een paar dagen tot rust komen, hebben we villa's. Onze villa-types bieden een extra dimensie aan comfort. Op dit moment zijn er twee van deze modellen beschikbaar.

Boerderij-type; Aan de voet van "de Bedafse Bergen" liggen een aantal comfortabele vakantieboerderijtjes in Brabantse stijl. Compleet comfort in een gezellige behuizing!

Op de begaande grond vindt u; hal, toilet, douche (apart van toilet), slaapkamer, zitkamer met openhaard en kleurentelevisie met centraal antennesysteem en een DVD speler, een compleet ingerichte keuken met o.a. een magnetron. *Tussen de keuken en de zitkamer vindt u een klein hoogteverschil. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met ieder een eigen wastafel en twee eenpersoons bedden, tevens is er een speciale speelzolder voor de jeugd. Deze ruimte is eventueel ook te gebruiken als opslagruimte.

Bungalow type; Deze 4-persoons bungalow-types zijn bungalows met een exclusieve woonruimte.

Op het moment zijn er twee van deze modellen beschikbaar. Deze bungalows zijn voorzien van een grote woonkamer. (*1 bungalow met een kleine opstap naar de slaapvertrekken) Daarnaast een hal, toilet, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers, zitkamer met openhaard en kleurentelevisie met centraal antennesysteem en een DVD speler. Een compleet ingerichte open keuken met alle voorzieningen, o.a. een magnetron.

Villa type; Voor de langere termijnen, voor gasten die meer willen dan een paar dagen tot rust komen. Onze villa-types bieden een extra dimensie aan comfort.Op dit moment zijn er twee van deze modellen beschikbaar.

 


  • : De Pier Recreatie
  • : Bungalowparken
  • : Schansweg 3a
  • : 5406 TP
  • : Uden
  • : 0413-262585
  • : 0413-255475
  • : http://www.depier.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van De Pier Recreatie

Er zijn nog geen reviews van De Pier Recreatie.