Cambiance De Ullingse Bergen

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Cambiance de Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat.

Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ brengt u bij ons dagelijks in de praktijk.

Op De Ullingse Bergen is er geen animatie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Alleen in de vakantieperiodes bieden wij u een bescheiden entertainmentaanbod, waaronder een gezellig knutseluurtje, de wandeling met de boswachter, onze speciale huifkartocht en af en toe wat extra pret met onze bosgast MaGniX.

Onze gasten trekken er liever zelf op uit om de mooie natuur rondom te verkennen. Of ze blijven op het park, genietend van een goed boek, terwijl de kinderen zich vermaken in het verwarmde zwembad, op de tennisbanen, op het beachvoetbalveld of in de buurt van één van de speeltoestellen die overal verspreid staan. Ook het ballenbad voor onze allerkleinsten en het spelenveld met levensgrote dam-, schaak- en mens-erger-je-niet-stukken dragen bij aan honderd procent vakantiepret.

Op onze site vindt u gedetailleerde informatie over de kampeerplaatsen, voorzieningen, faciliteiten en recreatiemogelijkheden. Klik op één van de buttons en krijg alvast het vakantiegevoel dat u bij De Ullingse Bergen elke dag mag verwachten.

Kamperen; Op De Ullingse Bergen heeft u de keuze uit kampeerplaatsen van 100 en 150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van voldoende privacy, door groen rondom uw plaats. U kunt heerlijk rustig kamperen in een laantje of kamperen op een veldje. Enkele veldjes zijn voorzien van een speeltoestel waarbij u vanuit uw voortent uw spelende kinderen in de gaten kunt houden.

Alle plaatsen zijn minimaal voorzien
van 6 ampère elektra. Op het 'Grasveld' beschikt u zelfs over rioolafvoer en heeft u de mogelijkheid CAI (tv-aansluiting) te krijgen. Indien u echt van alle gemakken voorzien wilt zijn, heeft u op 150 m2 plaatsen zelfs een eigen watertappunt.

 


  • : Cambiance De Ullingse Bergen
  • : Campings
  • : Bosweg 36
  • : Bosweg 36
  • : St Anthonis
  • : 0485-388566
  • : 0485-388569
  • : http://www.ullingsebergen.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Cambiance De Ullingse Bergen

Er zijn nog geen reviews van Cambiance De Ullingse Bergen.