Camping De Witte Plas

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Camping De Witte Plas is een gezellige familiecamping gelegen in het brabantse dorpje Schijf, gemeente Rucphen. De camping ligt vlakbij de grens van BelgiŽ en is omgeven door schitterende bossen, vennen en heidevelden.
Een ideale uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers en ruiters.
Een groot voordeel dat deze camping heeft, is zijn overdekt subtropisch zwembad. Het zwembad kent speciale openingstijden voor senioren die rustig een baantje willen trekken.

Huisdieren zijn op deze camping toegestaan!

Onze doelstelling is om iedere kampeerder een geweldige vakantie te bezorgen! Onze camping heeft voor elk wat wils!

Wij hebben jaarplaatsen, seizoensplaatsen en een groot toerveld waar u uw vakantie kunt doorbrengen. Hieronder kunt u voorbeelden bekijken!

Jaarplaatsen; Camping De Witte Plas heeft 350 vaste plaatsen en is het gehele jaar open. De jaarplaatsen beschikken allemaal over een water-, elektriciteit- en rioolaansluiting. De huurprijzen variŽren tussen de 1.200,00 en 1.700,00 euro per jaar, exclusief toeristenbelasting en het verbruik van water en elektriciteit. Per standplaats is een auto toegestaan (tenzij u op de plek ruimte maakt voor 2 autoís).
U kunt er ook voor kiezen om een kavel te kopen. Er zijn momenteel nog jaarplaatsen beschikbaar. De jaarplaatsen kunnen ook worden verhuurd als seizoensplaats.

Seizoensplaatsen; Een seizoensplaats is bij ons van 1 april t/m 31 oktober. De kosten hiervoor zijn 900,00 euro exclusief toeristenbelasting en een bedrag van 100 euro voor het gebruik van elektra en water. Een seizoensplaats kunt u nemen op het vaste terrein of op een toerplaats.

Kamperen met uw caravan, tent of camper; Deze camping heeft 2 toervelden waar men met eigen caravan, tent of camper kan kamperen. Het binnentoerveld ligt op de camping zelf en het buitentoerveld ligt er net buiten.

 


  • : Camping De Witte Plas
  • : Campings
  • : Molendreef 5
  • : 4721 SE
  • : Schijf
  • : 06-12943078
  • : http://www.witte-plas.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Camping De Witte Plas

Er zijn nog geen reviews van Camping De Witte Plas.