Recreatiepark De Vergarde

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

De Vergarde is een moderne, ruim opgezette familiecamping temidden van fruitbomen in het hart van de Betuwe, vlakbij het historische vestingstadje Buren. Er zijn plaatsen voor tenten, toercaravans, campers, stacaravans en chalets. Voor langere vakanties zijn er (voor)seizoen en jaarplaatsen en kortere vakanties aantrekkelijke kortingen en arrangementen.

Comfort, rust en ruimte. Drie sanitaire gebouwen; - Modern & kraakhelder - Altijd warm water - Familiedouches - Wasserettes - Babyrooms - Vloerverwarming. Centraal gebouw 't Klokhuis; - Restaurant met plates, 2 gangen buffet en pannenkoeken.
- Snackbar - Winkel met warme broodjes - Recreatiezaal met tafeltennis, voetbalspel, indoor-softplay- klimtoestel, playstations, airhockeytafel - Biljart en pool tafel - Darts
- Leestafel - Gezellig terras - telefooncel - TV, groot scherm

Kampeerplaatsen; - Comfort camperplaatsen - Voorseizoen en seizoenplaatsen - Elektra (6 of 10 ampère) - Waterkraan en afvoerput - CAI - 100 m2 - 120 m2 - Zon of half-schaduw plaatsen - Honden beperkt toegestaan - Internet

Sport en spel. Verhuur; - Fietsen - Trekkershutten - Skelters - Roeibootjes. Overig; - Kindertrein (rijdt bijna iedere dag) - Kinderboerderij - Fruitteeltmuseum - Eigen fruitlijn - Huifkartochtjes. Spelen, klimmen, ravotten en lachen. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. Bijna iedere morgen in het hoogseizoen worden ze met de Tutti-Frutti express opgehaald om op de knutselzolder of het sportveld mee te doen met de ochtend activiteiten.

Verspreid over het terrein zijn 9 grote en kleine speeltuintjes met heel veel verschillende speeltoestellen. Het zwembad is verwarmd en het peuterzwembad is uitgerust met speeltoestellen en spuiters. Op de Triple-slide waterglijbaan kunnen kinderen met z'n drieen tegelijk naar beneden glijden. In de manege wachten 8 pony's op hun jonge berijders. In het hoogseizoen kan bijna elke dag pony worden gereden.

Fietsen, wandelen, proeven en bekijken. De Betuwe is een oase voor fietsers en wandelaars, voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Een landschap met kronkelende dijken en prachtige vergezichten met groene weilanden en bloeiende boomgaarden. Met rivieren en meertjes waar u heerlijk kunt vissen en met prachtig gerestaureerde vestingsteden, zoals het oranje stadje Buren met zijn beroemde Weeshuis en Marechaussee museum. Fietsen zijn op de camping te huur voor een heerlijk dagje uit. Voor de fietsende campeerder zijn er 6 trekkershutten.

 


  • : Recreatiepark De Vergarde
  • : Campings
  • : Erichemseweg 84
  • : 4117 GL
  • : Erichem
  • : 0344-572017
  • : http://www.devergarde.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Recreatiepark De Vergarde

Er zijn nog geen reviews van Recreatiepark De Vergarde.