Camping Vreehorst

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Camping Vreehorst is gelegen in een van de mooiste gebieden van de Achterhoek en ligt aan de rand van de plaats Winterswijk. De prachtige bosrijke omgeving nodigt u uit voor schitterende wandel- en fietstochten.
Op de camping vindt u alles voor een geslaagde vakantie onder andere een mooie serre, snackbar, zwembad, multifunctioneel sportveld met kunstgras, nieuw 5 sterren sanitairgebouw met sauna en in het hoogseizoen een recreatieprogramma.

NU OOK PLAATSEN MET PRIVE SANITAIR! Kamperen en chaletverhuur; Op ons nieuwe kampeer gedeelte zijn alle plaatsen voorzien van 10 amp. stroom, eigen watertappunt en riolering. Daarnaast zijn een aantal plaatsen voorzien van cai en een aantal plaatsen van prive sanitair en cai. Verder beschikken wij over een camperservicestation en worden er luxe 4- en 6-persoons chalets verhuurd.

Speciale aanbiedingen en arrangementen; Buiten het hoogseizoen hebben wij voordelige kampeerarrangementen en speciale aanbiedingen. Samen met de tal van recreatieve mogelijkheden in Winterswijk en omgeving, maakt dit uw verblijf ook in deze periode zeker de moeite waard.

In de wintermaanden is kamperen niet mogelijk, u kunt dan wel in een van onze mooie chalets terecht. Camping Vreehorst uw fiets camping; Camping Vreehorst heeft fietsers in haar hart gesloten. Bij de receptie zijn fietsroutes van de omgeving verkrijgbaar. Wij zijn aangesloten bij het ANWB-fietsservicepunt. Mocht u fietspech hebben dan kunt u met behulp van de aanwezige ANWB-rijwielhulpkist eenvoudige reparaties aan uw fiets uitvoeren.

Chaletverhuur; Onze luxe chalets zijn centraal gelegen op de camping, waar alle faciliteiten en de toeristische kampeerplaatsen zich ook bevinden. De chalets zijn vrijstaand en zijn compleet ingericht voor 4 of 6 personen. Ze beschikken over een woonkamer, keuken, douche met toilet en 2 of 3 slaapkamers. Verder zijn ze voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, televisie, wekkerradio en dekbedden.Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op het terras.

Op het terras staan verstelbare buitenstoelen, een tafel en een parasol. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte die wij u bieden.
Wilt u uw huisdier meenemen meld dit dan bij de reservering.

 


  • : Camping Vreehorst
  • : Campings
  • : Vreehorstweg 43
  • : 7102 EK
  • : Winterswijk
  • : 0543-514805
  • : http://www.vreehorst.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dient eerst in te loggen voordat u een review kunt plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, dient u zich eerst te registreren, of als u zich al heeft geregistreerd moet u eerst inloggen. Inschrijven als consument Inloggen.

Reviews en ervaringen van Camping Vreehorst

Er zijn nog geen reviews van Camping Vreehorst.