Het Arsenaal

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Nieuw!! De Piraten Missie; Kruip in de huid van een echte piraat. In de nieuwe Piraten Missie ervaren de kinderen wat een piraat allemaal moet trotseren! Een spannende missie moet worden volbracht. Als volleerde piraten komen de kinderen tevoorschijn uit de spectaculaire piratenwereld!

Het grootste piratenpark van Nederland: Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven! Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van de Almiranta, hij neemt je mee op avontuur door de piratenwereld in ‘A Pirates Adventure’.


In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Dan wordt het tijd voor het echte werk, je ervaart een bloedstollende zeeslag aan boord van de scheepssimulator.

Zeeland’s grootste verzameling zeedieren: Wij hebben een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Hier kun je zelfs de haaien en roggen aaien. Onlangs is onze onderwaterwereld uitgebreid met een tropische zaal, met maar liefst vier grote nieuwe aquaria.

Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Er worden regelmatig rondleidingen en voederdemonstraties gegeven.

 


  • : Het Arsenaal
  • : Attracties
  • : Arsenaalplein 7
  • : 4381 BL
  • : Vlissingen
  • : 0118-415400
  • : http://www.arsenaal.com

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Het Arsenaal

Er zijn nog geen reviews van Het Arsenaal.