Camping De Eshoeve

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Onze (mini)camping ligt in het centrum van het dorpje Een, in ‘de kop’ van Drenthe, waar u ‘s avonds heerlijk kunt wandelen. De camping ligt op hoge zandgrond en is deels door een boomsingel omzoomd. U heeft een prachtig uitzicht op ‘de Esch’, waar wij regelmatig koeien weiden.

Op stal worden de koeien gemolken met een melkrobot. Ook daar mag u een kijkje nemen. Op de boerderij vindt u naast melkvee, ook jongvee, kalfjes en kleine huisdieren. De kinderen mogen ‘s avonds helpen met het voeren van de kalfjes.

Onze camping (+ 15 plaatsen) is voorzien van goed en verzorgd sanitair (twee douches, drie toiletten, urinoir en twee wastafels). De camping heeft twee aanrechten met warm stromend water, een koelkast, een wasmachine en centrifuge beschikbaar. Daarnaast is er draadloos internet beschikbaar voor gasten.

Er is een kleine recreatieruimte met o.a. boeken- en lectuurhoek, een tafeltennistafel en spelletjes. Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Voor de kinderen zijn er buiten schommels, een glijbaan, en een grote zandbak.

Er zijn producten te koop van eigen boerderij en moestuin. Voor paarden is een kleine weide beschikbaar.

In de directe omgeving van de camping kunt u al wandelend op de vele paadjes genieten van de rust en ruimte die het landschap biedt. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn goed te bereiken via de toeristische fietspaden, waarbij bos, natuurgebieden, mais-velden en landelijke gedeelten elkaar afwisselen en u leiden van dorp naar dorp (veelal oude brinkdorpen). Diverse fiets- en knooppuntroutes zijn er voor u beschikbaar. Viswater is op loopafstand.

U kunt ook deelnemen aan een wandelexcursie door de natuur onder leiding van een gids (campinghouder). Na afloop van deze excursie kunt u onder het genot van koffie en koek het privémuseum bezichtigen. Eventueel een rondleiding op de boerderij.

U bent van harte welkom op onze boerderij – camping ‘De Eshoeve’. Voor meer informatie over de camping kunt u altijd contact opnemen met ons.

 


  • : Camping De Eshoeve
  • : Campings
  • : Hoofdstraat 19
  • : 9342 PB
  • : Een
  • : (0592) 656429
  • : http://www.eshoeve.com

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Camping De Eshoeve

Er zijn nog geen reviews van Camping De Eshoeve.